Kereskedelem

 

Gázkészülékek kereskedelme szaktanácsadással

Készülékek árusítása:
.
2009-ben nyitottuk meg üzletünket, amely Magyarország első Vaillant-shopja is egyben. Büszkék vagyunk erre, mert a gázkészülékek világában ez a márka prémium márkaként ismert és elismert. Boltunkban kizárólag Vaillant készülékek vannak kiállítva, melyeket a betérő ügyfeleink megnézhetnek és kipróbálhatnak.
Ügyfeleink igényeinek meghallgatása után megmutatjuk, hogy melyik készüléket javasoljuk a lakásába. Elmagyarázzuk, hogy miért megfelelő számára a készülék és megmutatjuk a működését. Amennyiben az ajánlott készülék nem nyeri el az érdeklődő tetszését, további márkák közül is tudunk számára megfelelő teljesítményű készüléket ajánlani, ill. beszerezni (pl. Saunier Duval, Beretta, Ferroli, Junkers, Ariston, Bosch, Baxi, Immergas stb.).Alkatrészek árusítása:Kereskedelmi tevékenységünk másik fele az alkatrészek körül forog, ennek megfelelően üzletünk felében kizárólag alkatrészeket lehet látni a polcokon. Ezen árukat mind a környéken élő szerelők, mind az ügyeskezű ügyfeleink is megvásárolhatják. Megjegyezzük, hogy nem csupán fűtési készülékek alkatrészeit, hanem gáztűzhelyek különböző elemeit, tartozékait (gombok, sütőrácsok stb.) is meg lehet nálunk vásárolni.
.
Alkatrészek árusítása:

 

Kereskedelmi tevékenységünk másik fele az alkatrészek körül forog, ennek megfelelően üzletünk felében kizárólag alkatrészeket lehet látni a polcokon. Ezen árukat mind a környéken élő szerelők, mind az ügyeskezű ügyfeleink is megvásárolhatják. Megjegyezzük, hogy nem csupán fűtési készülékek alkatrészeit, hanem gáztűzhelyek különböző elemeit, tartozékait (gombok, sütőrácsok stb.) is meg lehet nálunk vásárolni.

 
a

Magyarország első Vaillant márkaüzlete.