Beüzemelés

 

 

A felszerelés, és elindítás, nem egyenlő az üzembe helyezéssel!!! Felhívjuk figyelmét, hogy abban az esetben, ha felszerelik a lakásában a készüléket és elindítják, az még nem jelenti azt, hogy beüzemelték a készüléket. Természetesen időben egybeeshet a kettő, azonban figyeljen oda, hogy csak onnantól kezd élni a garancia, ha a jótállási jegyet a hivatásos szervíz szerelője kitöltötte, aláírta és lepecsételte. Ezek hiányában a készülék nem garanciális, és ha meghibásodna, annak megjavításáért fizetni kell.A fentieket azért írtuk le, hogy akkor is jól járjon, ha más céget választ! Előfordul ugyanis, hogy az új ügyfelek arra hivatkoznak, hogy mindezekről nem tudtak, mert nem megfelelő szakember tette fel a készüléket. Megértjük a szomorú helyzet, ám a gyártók által meghatározott szabályok minket is kötnek, így sajnos nem tudjuk ezt indoklásképpen elfogadni, és javítás esetén csak térítésesen tudjuk elvállalni a készüléket.

A beüzemelés előnyei:

  • A garancia az üzembehelyezés dátumától indul. Gyártótól függően ez 2 vagy 3 évet jelent. A garanciafüzetben ezt konkrétan le van írva.
  • a készülék teljesítménye a lakás hőigényéhez igazítva kerül beszabályozásra
  • beüzemelés után optimális a fogyasztás
  • az üzembe helyezés biztosítja s készülék hosszú és biztonságos élettartamát
  • növekszik a meleg víz konform érzetét (nincs ingadozás)

Gáztűzhelyek beüzemelése:

Természetesen a fűtőkészülékeken felül a szervíz oldalunkon látható márkák gáztűzhelyeit is beüzemeljük és vállaljuk a garanciális és garancián túli javításukat..

Magyarország első Vaillant márkaüzlete.